top of page

WORKSHOP
KREATIVT PERSONLIGT MÅNADSBOKSLUT (KPMB)

För dig som vill bli inspirerad, berikad, få tid till reflektion, samtala och dela erfarenheter med andra.

Kreativt Månadsbokslut

Gör ditt eget personliga bokslut tillsammans med andra. I början av året gör vi ett årsbokslut och sätter ett nytt mål för kommande år. Du får formulera ett område att skapa fokus på under året. Vi bygger på ett kollage och låter fokusområdet ta form i ord och bild. Vi börjar med en meditation och funderar på hur föregående månad har utvecklats, hur har du det precis just nu och vad behöver du fokusera på kommande månad?

Du får vara kreativ prova olika material och tekniker. Du får själv reflektera, dela i grupp och bli handledd. Vi skapar ett kreativt andrum.

Du blir lyssnad på och du får möjlighet att formulera dig och vill du ha ett råd, så får du det också. Du kan om du behöver boka enskilda coachingsamtal med någon av våra coacher: Karin Axzell Nymark och Kerstin Bergenfjord.

Utmärkt för dig som inser (insett) värdet av regelbunden avstämning.

Målet är att du ska känna dig inspirerad, berikad, få tid till reflektion, samtala och dela erfarenheter med andra. Med dig hem tar du den handlingsplan du själv skapat.

Meditation, Kreativitet, Egen reflektion, Dela i grupp, Skapa och bygga på ditt kollage. Du kan delta en gång, eller flera. Möjligheterna finns att införa en återkommande rutin i ditt liv som ger mervärde.

Kursstart

Pågående

Tid

Kl. 17:30-20:00

 
Antal tillfällen

Första måndagen i varje månad

 
Kursledare

Karin Axzell Nymark
Kerstin Bergenfjord

För vem

För dig som behöver utrymme för reflektion och utveckling i din yrkesroll på ett kreativt och lekfullt sätt

Plats

Tornhuset 
Odelbergsväg 11, Gustavsberg


Pris

600 kr exkl. moms per tillfälle

Abonnemang, 6 ggr/år 1800kr

 
 
Anmälan görs via formuläret. Välkommen!

Om Workshopen

Datum 

 

Första måndagen i varje månad. Du binder inte upp dig för flera träffar, men vi ser dig gärna som en återkommande deltagare. Du anmäler dig inför varje träff.

Första måndagen i varje månad. Du behöver inte binda upp dig för flera träffar, men vi ser dig gärna som en återkommande deltagare. Du anmäler dig inför varje träff.

Målet med workshopen

Tillvägagångsätt

Datum

Workshop

Tack för din bokning!
bottom of page